over ons

Eigenaresse van De OPkikker; Marjolein Raaphorst studeerde in 1992 af aan de KABK Den Haag (grafische- en typografische vormgeving). Na jarenlang als grafisch vormgever gewerkt te hebben, ging haar interesse meer en meer uit naar het inrichten en stylen van woningen en bedrijfspanden. Diverse vervolgopleidingen later, begon ze in 2006 samen met haar zus De OPkikker-interieurstyling. Het tijdelijk inrichten van huizen en panden, die te koop of te huur werden aangeboden.

Van 2012 tot eind 2014 runde ze een winkel waarin het inrichten en vormgeven samenkwam. Sinds begin 2015 is de fysieke winkel gestopt en is De OPkikker [voorlopig] een webshop. Hierin zal het aanbod van producten kleiner zijn dan in de winkel, maar ook unieker.

Daarnaast blijven we mooie kunstwerken via De Opkikker-webwinkel aanbieden. En nieuw voor de Opkikker; we starten met de verkoop van sieraden.

Wij

We hebben het regelmatig over WIJ. Wie zijn wij eigenlijk?
‘Wij’ zijn de mensen die helpen om het OPkikker-concept een succes te maken, die meedenken en ondersteunen zodat wilde plannen en ideeën soms wat meer ‘gestroomlijnd’ worden en soms juist gestimuleerd. Het zijn de mensen die ontwerpen, maken, bewegen en doen, waardoor De Opkikkersite vol staat met aparte, duurzame en unieke producten.
En omdat wij ook veranderen en nieuwe informatie, inzichten en inspiratie krijgen, zal het aanbod aan producten op de OPkikkersite ook regelmatig veranderen.

Genoeg nieuwe en interessante dingen om De OPkikker te blijven volgen dus.
Veel inspiratie en winkelplezier gewenst!

portret