in de pers

Zo af en toe komt De OPkikker in het nieuws. Afgelopen weekend stapte Hans binnen in de pOp up winkel aan de Ieplaan. Hans was aangenaam verrast en wilde wel een stukje schrijven in het HaagWestNieuws waar hij werkt. En zo gebeurde het dat we die week erna met een mooi stukje in het blad stonden.

oktober 2017

HaagWestNieuws

oktober 2017

familieproductie in de Seasons

Verleden jaar reisden Nanda en Marjolein af naar Portugal. Nanda is van beroep reisjournalist (www.deining.nl) en had een verhaal voorgesteld over de – met uitsterven bedreigde – oude ambachten in Portugal. In het oktober-nummer van Seasons staat het gepubliceerd. Helaas hadden ze alleen Nanda genoemd. Via hun facebooksite hebben ze dat gerectificeerd:

……..Dit mooie verhaal al gezien in de nieuwe Seasons? De Portugese João Ministro wil een Arts and craft-school oprichten om zo de oude ambachten van zijn land over te dragen aan een nieuwe generatie. Helaas is er een foutje ingeslopen: de foto’s zijn niet gemaakt door de schrijfster van het artikel Nanda Raaphorst, maar door haar zus Marjolein Raaphorst. Een prachtige familieproductie dus!…….

Lees het hele verhaal van 4 pagina’s in de nieuwe Seasons.foto van Seasons.