);

Home

De OPkikker verkoopt bijzondere meubels en accessoires, serviezen en vrolijke kunst van ver over de grens maar ook veel moois van eigen bodem. Zoals bijvoorbeeld tassen, unieke sieraden, vazen en bijzondere objecten van Nederlandse ontwerp(st)ers en recoloured kleden uit Turkije en servies uit Kopenhagen. Allemaal spullen waar je huis of jijzelf van OPkikkert.

Ik ben steeds op zoek naar een combinatie van verrassende en betaalbare producten van ontwerpers uit binnen- en buitenland. Het liefst duurzaam ontwikkeld. En goed voor mens en dier.
Naast deze online webshop pop ik af en toe up in een mooi leegstaand pand. Wil je hiervan op de hoogte worden gebracht, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je hulp bij de (her)inrichting van de (kinder)kamer, woning, winkel, etalage of kantoor. Kijk eens onder het kopje styling waar je een aantal voorbeelden kunt zien. Alleen schriftelijk advies of de hele metamorfose uitbesteden? Het is allemaal mogelijk. Neem contact op via het contactformulier. Of mail: info@deopkikker.nl

Veel plezier en inspiratie.