in de lucht!

kortinsbon

Vandaag gaat de webshop de lucht in! Spannend, want we hebben er heel (veel te) lang aan gewerkt. Maar het resultaat mag er zijn. De webshop is gebaseerd op de oude website. De naam is hetzelfde gebleven en deels ook de opzet van de site. Een paar grote sfeerfoto’s zijn gebleven, want dat vonden we toch de kracht van de site en het geeft in sommige gevallen een goed beeld van hoe de producten zijn toe te passen.
Maar een site is geen shop. Dus bij de categoriën zijn de plaatjes klein. Wanneer je erop drukt, kom je bij de detailpagina waar je meer informatie vindt, grotere foto’s en waar je kunt bestellen.

In de laatste weken van de winkel hebben we kortingsbonnen uitgedeeld. Die kun je nu gebruiken, maar hoeft niet, ze zijn een jaar geldig. Het wijst zich vanzelf wanneer je op de  bestelpagina bent. Je hebt recht op 10% korting van je totale winkelmand (excl. verzendkosten). En bij een bestelling boven de € 50,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Dat is toch een goed begin!

Contact en hulp

Bij een aantal producten vragen we je om eerst contact met ons op te nemen. Dat is het geval bij producten die we op maat en per bestelling maken. Zoals de fotolijsten of de gehaakte poefs.

En heel apart verhaal zijn de Portugese plaids. Deze 100% wollen plaids van de Burelfabriek in Portugal zijn nog niet in huis. Er is zoveel keus uit zoveel mooie kleuren en motieven dat we het lastig vonden om die van te voren in te kopen. We vragen daarom jullie hulp. Laat ons weten welk plaid je zou willen bestellen zodat wij kunnen kijken voor welke modellen en kleuren de meeste belangstelling is. De levertijd is daarom wel wat langer, maar je krijgt dan wel een ontzettend mooi, handgemaakt product waar je ook nog eens een oude Portugese traditie mee ondersteunt.

burelfabriek

Reageren is afgesloten.